Pelaburan Silver Fizikal

Tags: , ,

Ketika ini sudah banyak blog dan juga ebook serta buku berbahasa melayu yang bercerita tentang kelebihan menyimpan emas tetapi agak kurang bagi menyimpan silver atau dalam bahasa melayunya perak.

Ramai yang memandang hanya dengan sebelah mata sahaja kerana silver ini diaggap kelas ke 2 lah berbanding emas. Bukan nak kata orang saya sendiri pun sebenarnya tidak membuat tindakkan membeli ebook saudara Ikram Adi ini pada mula ianya dilancarkan. Faktor yang menyebabkan saya tidak bertindak pada ketika itu kerana saya sendiri tidak faham kelebihan silver dan kegunaannya. Jadi peluang membeli ebook Pelaburan Silver ini ketika murah dilepaskan begitu sahaja ketika itu. Oh ruginya…..

Silver banyak digunakan didalam peralatan elektronik, fotografi, barang perhiasan, aplikasi perubatan dan lain-lain lagi berbanding emas yang hanya untuk simpanan dan perhiasan.

Kini saya telah memiliki ebook ini bersama video seminarnya sekali. Secara keseluruhannya saya sangat berpuas hati dengan kandungan yang terdapat didalam ebook ini dan ditambahkan lagi dengan kandungan 10 video rakaman seminar pelaburan silver.

1. Dengan berpandukan panduan yang diberikan saya boleh membuat keputusan sendiri sama ada patut membuat pembelian silver atau tidak.

2. Barulah saya tahu dimana pasaran sekunder silver berada dan kelebihannya. (pemilik silver wajib tahu)

3. Cara menyuburkan kuantiti silver yang dimiliki dengan menggukan teknik tukar ganda.

Ketahui rahsia pelaburan Silver Fizikal dengan klik butang dibawah.

Leave a Reply

CommentLuv badge