Menjana Wang Dengan Teknik Affiliate4k

Tags: ,

Pejam celik pejam celik sudah sampai pertengahan tahun 2011. Begitu sekejap masa berlalu. Baiklah kali ini saya ingin menulis mengenai produk terbaru Affiliate iaitu Affiliate4k. Dengan adanya produk terbaru ini dapatlah sedikit sebanyak menambahkan ilmu menjana wang menggunakan teknik Affiliate bagi saya sendiri dan juga bagi mereka yang masih tercari-cari formula untuk berjaya dengan affilliate.

Affiliate4k adalah ebook terbaru dari Bearnerd Bondly. Saya sebagai salah seorang reseller yang mendapatkan produk ini mencuba sendiri teknik yang diceritakan didalam ebook ini. Terdapat 7 rahsia yang dibongkar didalam ebook ini. Hehe kasi testimoni sendiri la pulak… 🙂 walaupun teknik yang saya gunakan didalam ebook ini belum lagi mencecah 4 angka tetapi inilah komisyen yang paling tinggi yang pernah saya dapat hasil daripada salah satu teknik yang diberikan.

Saya mula mempraktikkan teknik ini pada 27/4/ dan pada hari ini 30/5/, dibawah adalah print screen hasil yang berjaya dijana. Terima kasih juga kepada Bearnerd Bondly kerana dengan ebook ini menyebabkan saya bertindak untuk mencubanya sendiri.

Bukanlah niat saya untuk menunjukkan komisyen yang tak seberapanya ini. Saya rasa anda boleh buat lebih hebat lagi. Jadi di sini saya ingin kongsikan satu produk bagus dan berbaloi untuk anda dapatkan. Saya yakin dengan menggunakan kesemua teknik yang diajarkan didalam ebook ini sasaran 4 angka boleh dicapai.

Sekiranya anda mempunyai wang sebanyak RM1,000, RM5,000 atau RM10,000, di manakah tempat terbaik dan terhangat di pasaran untuk anda laburkan wang anda untuk mendapat pulangan yang maksimum?

Jawapannya adalah, laburkan pada diri anda sendiri! Gunakan wang itu untuk meningkatkan ilmu anda dalam mencari pendapatan yang lebih!

Sumber : http://www.irfankhairi.com/blog

Tips Affiliate : Jangan pasang kemudahan Vacation Response pada email yang digunakan untuk akaun facebook anda. Ini kerana email automatik yang dihantar akan terpapar sebagai komen pada group/page facebook yang anda sertai apa bila terdapat post baru di wall group/page tersebut. Anda akan menjadi orang pertama yang memerikan komen apabila post pertama yang ditulis oleh ahli group/page tersebut. Ianya boleh dikira sebagai SPAM.

Leave a Reply

CommentLuv badge