Lubuk Rahsia Dropship

Tags: , ,

Berniaga secara droship bagi saya adalah bisnes yang sangat menguntungkan, ini kerana anda tidak memerlukan modal permulaan yang besar bagi menjalankannya.

Anda juga tidak perlu memikirkan bagaimana untuk menyimpan stok-stok barangan yang ingin dijual yang terlalu banyak dalam simpanan anda. Biarkan sahaja pembekal barangan yang menyimpan barangan dari Lubuk Rahsia menguruskannya.

Kini anda juga tak perlu lagi bersusah payah melakukan proses membungkus dan menghantar barangan pesanan yang dipesan oleh pelanggan anda. Berikan sahaja tugasan tersebut kepada Lubuk Rahsia yang menguruskannya.

Tugas anda hanya perlu membuat senaraian produk-produk yang ingin dijual sahaja. Apabila pesanan telah anda terima, anda cuma perlu membuat pesana kepada Lubuk Rahsia. Lubuk Rahsialah yang akan menguruskan proses membungkus dan menghantar barangan kepada pelangan anda.

Jadi anda tak perlu lagi pening kepada untuk memikirkan bagaimana untuk menghabiskan stok yang tidak laku. Di tempat saya ada juga pasaraya yang membuat jualan murah sedangkan apa yang mereka lakukan adalah dengan menaikkan harga barang tersebut dan memberikan diskaun yang begitu tinggi kepada barang tersebut sedangkan harga diskaun yang diberikan adalah harga yang sama ditawarkan pada jualan hari-hari biasa.

Baru-baru ini saya telah menonton keseluruhan video panduan Lubuk Rahsia. Apa yang boleh saya katakan produk ini sangat-sangat membantu untuk saya mendapatkan bekalan barangan dan tip baru.

Diantara kandungan yang menarik didalam video panduan ini adalah anda akan didedahkan dengan sebuah laman web yang  akan menjadi pembekal untuk barangan anda jual. Anda juga boleh membuat pilihan sama anda untuk melakukan dropship atau pun mengimport barangan yang ingin anda jual. Sekiranya anda mengimport barangan dari Lubuk Rahsia ini, harga yang ditawarkan jauh lebih murah kerana anda membeli dengan harga borong. Anda juga akan dibekalkan dengan ebook 10 produk paling laris di ebay.

Kesimpulan yang boleh saya buat adalah saya sangat-sangat berpuas hati dengan ilmu  yang disampaikan didalam video panduan ini. Modal dan produk bukan lagi masalah untuk berniaga diebay.

 

 

 

 

One Response to “Lubuk Rahsia Dropship”

  1. Harfiz@Bizstudent Says:

    Terima kasih atas perkongsian menarik ni…:)

    :-j

Leave a Reply

CommentLuv badge