Selamat Hari Raya.

Di sini saya ingin mengucapan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin buat semua pembaca setia blog saya.

Walaupun masih lagi dalam mood raya dan tanpa sebarang update terkini di blog saya ini namun masih ada juga rakan blogger yang menjengok ke mari. Mungkin anda ingin mengetahui maklumat terbaru yang saya tuliskan di dalam blog ini. Sebenarnya saya tiada mood untuk menulis di blog ini gara-gara paypal. Insyallah saya akan ceritakan dan berkongsi masalah saya ini nanti.

PS : Hari ini saya telah membaca kad raya merangkap kalender untuk tahun 2008 dari MyMode. Mungkin posmen telah menghantarnya pada beberapa hari yang lalu.

PSS : Terima kasih kepada rakan-rakan IM yang meninggalkan ucapan Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

13 Responses to “Selamat Hari Raya.”

  1. Sukeri Says:

    Selamat Hari Raya cikgu, maaf zahir batin. Saya tak dapat pun kad raya dari MyMode. Mungkin pangkat saya kecik sangat..he..he

  2. hasrul Says:

    Selamat Hari Raya Maizul. Maaf Zahir Batin..

    Oh… ada cerita paypal yer.. nak jugak dengar cerita ni..

  3. ibnuhassim Says:

    Selamat Hari Raya Maizul

  4. admin Says:

    En. Sukeri mungkin belum sampai lagi kot.

  5. zool Says:

    Saya pun dapat kad raya dari mymode tu..
    dapat 2 lagi..

  6. zuhairy Says:

    selamat hari raya maizul..

  7. waka Says:

    selamat hari raya maizul, hai, apa kena plk dengan paypal nih ade masalah ke…cerita la sikit

  8. Fahmi Says:

    Selamat Haru Raya! Maaf kalau ada silap dan salah!

  9. AfzaiAfandi Says:

    Maizul..

    Kembalikan mood tu :) agak lama ngko menyepi. Tunggu post terbaru.

  10. matzis Says:

    selamat hari raya buat cikgu..abg pun dapat juga kalender daripada mymode tu..hehehehe..

  11. SyedHafidz Says:

    Salam…

    Masih beraya lagi ke Abg Maizul??

  12. admin Says:

    Syed Hafidz ada la jugak asyik ke rumah kawan-kawan yang buat rumah terbuka.

  13. hasrul Says:

    Selamat Hari Raya Maizul. Maaf Zahir Batin..

    Oh… ada cerita paypal yer.. nak jugak dengar cerita ni..

Leave a Reply